Hívjon!

+36 70 626 3333

Küldjön üzenetet

nikibautrans@gmail.com

Nyitva tartunk

Hétköznapokon : 8:00-17:00

NIKI BAU-TRANS KFT.

Referenciáink

Szolnoki napelempark RENO matrac fektetés, pontalap betonozás

A Niki Bau-Trans Kft. egy jelentős építőipari vállalkozás, amely számos építőipari projektet végzett már el az elmúlt évek során. A vállalat legutóbbi nagy projektje a Szolnoki Napenergia Park volt, amelynek keretében megépítették a park infrastruktúráját, beleértve a fektetést és a pontalap betonozást is.

A Szolnoki Napenergia Park egy hatalmas, több mint 50 hektáros területen elterülő napenergia park, amely több mint 60 000 napelempanelből áll. A parkban termelt energia kapacitása meghaladja a 20 MW-ot, és elegendő energiát biztosít több mint 10 000 háztartás számára. A projekt kivitelezése során a Niki Bau-Trans Kft. a lehető legnagyobb precizitással dolgozott, hogy biztosítsa a park hosszú élettartamát és megbízható működését.

A fektetés technológiája

A Niki Bau-Trans Kft. mérnökei és építési szakemberei nagyon gondosan tervezték és felkészültek a fektetési folyamatokra, hogy biztosítsák a legjobb eredményt. Az első lépés az volt, hogy kitakarítsák a területet és elvégezzék a talaj előkészítését a fektetésre. A munkálatok során a mérnökök gondosan ellenőrizték a terület állapotát, és meggyőződtek arról, hogy a talaj megfelelő szilárdsággal és stabilitással rendelkezik a napelemek alátámasztásához.

Miután a talaj előkészítése elkészült, a Niki Bau-Trans Kft. szakemberei elkezdték elhelyezni a napelemek alátámasztását a földön. A napelemek alátámasztása nagyon fontos a napelemek biztonságos és stabil rögzítéséhez. A napelemek alátámasztását úgy tervezték, hogy megfeleljen a helyi időjárási körülményeknek, és hogy ellenálljon a viharos szélnek és a nehéz havazásnak.

Miután az alátámasztás elkészült, a Niki Bau-Trans Kft. szakemberei folytatták a napelemek telepítését a keretbe. A napelemek telepítése a lehető legnagyobb precizitással történt, hogy biztosítsák a napelemek megbízható működését és az energiatermelés hatékonyságát. Az összes napelemnek pontosan meg kellett felelnie a tervezési specifikációknak, amelyeket a Niki Bau-Trans Kft. mérnökei és építési szakemberei készítettek elő.

A pontalap betonozása technológiája

Miután a napelemek fektetése befejeződött, a Niki Bau-Trans Kft. szakemberei elkezdték elhelyezni a pontalapokat a napelemek alá. A pontalapokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a terhelésnek és a környezeti hatásoknak, és biztosítsák a napelemek stabil rögzítését.

A pontalapok elkészítése során a Niki Bau-Trans Kft. szakemberei az előre meghatározott specifikációk szerint dolgoztak, hogy biztosítsák a megfelelő minőséget és tartósságot. A pontalapokat az előkészített területre helyezték, majd betonozták, hogy biztosítsák a stabil és biztonságos rögzítést. A pontalapok betonozása magas minőségi követelményeknek kellett megfelelnie, hogy biztosítsa a tartósságot és az időjárásállóságot.

A Niki Bau-Trans Kft. szakemberei gondoskodtak arról, hogy a pontalapokat megfelelő módon helyezzék el és rögzítsék a földön, és a betonozás során ügyeltek arra, hogy a beton megfelelően álljon be és jól tapadjon a pontalapokhoz.

Összefoglalva

A Szolnoki Napenergia Park projektje egy nagyon fontos projekt volt, amelynek megvalósításához a Niki Bau-Trans Kft. mérnökei és építési szakemberei kiváló munkát végeztek. A fektetés és pontalap betonozás technológiája kiváló minőségű volt, és minden szempontból megfelelt a projekt specifikációinak.

A projekt megvalósítása során a Niki Bau-Trans Kft. szakemberei a lehető legnagyobb precizitással dolgoztak, és gondoskodtak arról, hogy minden lépés pontosan és megbízhatóan történjen meg. A munkájuk eredményeként a Szolnoki Napenergia Park kiváló minőségű, stabil és megbízható infrastruktúrával rendelkezik, amely hosszú élettartamú és hatékony energiatermelést biztosít.

Szolnoki napelempark RENO matrac fektetés, pontalap betonozás
tÖBBI REFERENCIÁNK
Aranyablak KFT. újszilvási telephelyén csapadékvíz elvezetés kiépítése, tűzi víztározó bővítés, nagy területű térburkolattal kialakított parkoló építése

Aranyablak KFT. újszilvási telephelyén csapadékvíz elvezetés kiépítése, tűzi víztározó bővítés, nagy területű térburkolattal kialakított parkoló építése

Aranyablak KFT. újszilvási telephelyén csapadékvíz elvezetés kiépítése, tűzi víztározó bővítés, nagy területű térburkolattal kialakított parkoló építéseAranyablak KFT. újszilvási telephelyén csapadékvíz elvezetés kiépítése, tűzi víztározó bővítés, nagy területű térburkolattal kialakított parkoló építése

Tovább olvasom